Hästmassage

Jag, Therese, är diplomerad hästmassör och fysioterapeut och tar antingen emot kunder hemma på gården eller kommer ut till ert stall.

Massagen jag utför kallas för Genuin Svensk Massage och är en djuptgående form av massage som kommer åt även underliggande muskler.

Massage används både som förebyggande och som rehabilitering.

Som massör kan man tidigt känna spänningar och låsningar i musklerna och på så sätt hindra att tillfälliga problem blir bestående problem som hindrar hästen att röra sig smärtfritt och ledigt. Att ge hästen massage i förebyggande syfte kan förhindra skador och hältor. Massagen ökar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och stimulerar även antistresshormoner.

Några tecken din häst visar vid behov av massage:

Den har ont, visar ovilja vid sadling, svårt för att spåra riktigt, går snett, svårt att böja sig, är stel, ovillig att utföra tidigare uppgifter, svårt att muskla sig, sadel eller täcke åker ständigt åt ett håll, sur och grinig.

Välkomna att boka tid
Therese

070-43 82 590

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.01 | 10:28

Hej!
Är interesserad av att köpa vegansk fårskinnsfäll.
Finns fler bilder?

...
16.05 | 11:57

Hej!

Jag skrev till dig tidigare via husknuten.se. Jag skulle vilja hyra sjöstugan vecka 30 då den ser ut att vara ledig. Även vecka 29 skulle vara intressant.

...
08.04 | 22:09

Hej!
Jag och min vuxna dotter vill hyra en stuga som ligger avskilt, hur är det med era fina stugor? 10 april-17 april
Mvh
Carina

...
09.01 | 22:34

Hej,
Jag bor i Göteborg och mina polska vänner vill hyra en fiske stuga och en båt under v. 23. Om det är inte möjligt v. 22 är även av intresse.
MVH
Andrzej

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS